PASSIE VOOR (H)EERLIJK ETEN MET PURE PRODUCTEN


Kalimera wij zijn Conchita Dubbeld en Ruth van den Berg, eigenaren van OLIVE OIL COMPANY. De wereld verkennen en vooral het zuiden van Europa met zijn rijke culinaire achtergrond maakt ons gelukkig. Na het proeven van prachtige olijfolie uit Thassos hebben we ons culinaire hart verloren aan het Griekse goud. Na grondig onderzoek hebben we de zuiverste olijfolie op de markt gebracht en hopen uw smaakpapillen blij te kunnen verrassen.

 

PURE OLIVE OIL

De bevindingen van de culinaire experts overtroffen onze stoutste verwachtingen. De olijfolie uit Thassos kwam voor 98% als beste uit de test. Ook bleek in het laboratorium de olijfolie zo zuiver dat deze zijn gaan importeren onder ons eigen label Pure Olive Oil en zo is Olive Oil Company geboren. 

 

PRIME OLIVE OIL BIO

Er bleek veel vraag naar zuivere smaakvolle olijfolie, zodat we zoek zijn gegaan naar een andere Griekse olijfolie van dezelfde hoge kwaliteit. Na flink zoeken hebben we op Kreta een mooie biologische olijfolie gevonden met een frisse smaak. Deze olie voldeed aan al onze eisen en importeren we in blik onder de naam Prime Olive Oil-Bio.

 

AANBEVOLEN DOOR TOPCHEF PAUL FAGEL

Al snel kwamen wij in contact met Topchef Paul Fagel - Telg uit de befaamde Fagel family, sterrenkok, SVH Leermeester en medeoprichter van Patron Culinair. Zijn hart ging sneller kloppen van de prachtige smaak, de zuiverheid en het verhaal achter onze olijfolie en al snel omarmde Paul de Olive Oil Company. Paul is onze ambassadeur en zijn handtekening prijkt zelfs op het blik Prime Olive Oil. Wij zijn hier ontzettend trots op.

 

Copyright 2020 Olive Oil Company B.V. - Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »